Huwelijksfotograaf in Zoersel voor Britt & Bart

 

Op 16 mei was ik als huwelijksfotograaf in Zoersel op post. 16 mei, de mooiste dag om te trouwen op het jaar, want zelfs een trouwfotograaf verjaart een keertje ūüôā

Werken dus op m’n verjaardag. Nu ja, werken, een huwelijksdag voelt nooit aan als werken. De voldoening die je krijgt, de rush van de dag en stralende mensen¬†bezorgen me keer op keer een blij gevoel.

Zo ook met Britt en Bart. De zus van Britt hebben jullie vorig jaar al eens een keertje voor de lens gezien. Op dat feest was het allemaal begonnen: wat begon als een grapje op het feest, was 2 weken later een feit! Ze werden verloofd! (Misschien heb ik Bart wel een beetje opgezet :-D).

De trouwdag zelf was een plezier om mee te maken, zelfs al was het een beetje aan het ‘miezeren’.¬†Het huwelijk werd voltrokken in het gemeentehuis van Zoersel, gevolgd door de Keer in Sint-Antonius. De huwelijksfoto’s zelf werden dan weer in het Park van Brasschaat genomen. Het feest zelf ging door in het Molenhof te Brecht.

Huwelijksfotograaf in Zoersel Huwelijksfotograaf in Zoersel Huwelijksfotograaf in Zoersel Huwelijksfotograaf in Zoersel Huwelijksfotograaf in Zoersel Huwelijksfotograaf in Zoersel Huwelijksfotograaf in Zoersel Huwelijksfotograaf in Zoersel Huwelijksfotograaf in Zoersel Huwelijksfotograaf in Zoersel Huwelijksfotograaf in Zoersel Huwelijksfotograaf in Zoersel Huwelijksfotograaf in Zoersel Huwelijksfotograaf in Zoersel Huwelijksfotograaf in Zoersel Huwelijksfotograaf in Zoersel Huwelijksfotograaf in Zoersel Huwelijksfotograaf in Zoersel Huwelijksfotograaf in Zoersel Huwelijksfotograaf in Zoersel Huwelijksfotograaf in Zoersel Huwelijksfotograaf in Zoersel Huwelijksfotograaf in Zoersel Huwelijksfotograaf in Zoersel Huwelijksfotograaf in ZoerselHuwelijksfotograaf in ZoerselHuwelijksfotograaf in ZoerselHuwelijksfotograaf in ZoerselHuwelijksfotograaf in ZoerselHuwelijksfotograaf in ZoerselHuwelijksfotograaf in Zoersel