Huwelijksfotograaf in Oud-Turnhout en Kasterlee voor Marie & Jordi

Deze keer was ik present als huwelijksfotograaf in Oud-Turnhout en Kasterlee. In het voorjaar hadden we al verlovingsfoto’s genomen, alsook de uitnodigingen gemaakt. Dat zorgde er nog meer voor dat het koppel zich op het gemak voelt, op eender welk moment ik ook een camera voor hun neus tover 🙂

Grenzen verleggen

Keer op keer probeer ik het beste uit mezelf te halen. Harder pushen om grenzen te verleggen voor een beter resultaat, op eender welk vlak. Want huwelijksfotograaf zijn houdt meer in dan enkel fotootjes trekken… Dat begint bij het ‘blenden’ in de families, het niet verliezen van focus, het helpen met kleine zaken (bruidsjurk goed leggen, bruidsboeket vasthouden, …), oog voor detail hebben, een grappige noot brengen en dat steeds met één oog op de klok. De koppels die al voor mijn lens hebben gestaan weten dat ik mijn beroep met hart en ziel doe. Het onderste uit de kan halen om een onvergetelijke dag te bezorgen, levenslang in het geheugen gegrift.

Maar genoeg over mij 🙂 Marie en Jordi stonden centraal op een wederom stralende dag. Het mooiste van al was dat de 2 uithoeken van het land verenigd werden in Oud-Turnhout: Marie was afkomstig van West-Vlaanderen, Jordi had zijn roots in Limburg. De foto’s werden genomen in het Stadspark in Turnhout, de Liereman en in een appelgaard achter hun huis. Daarna werd er doorgereden naar Den Eyck in Kasterlee waar een ceremonie en het avondfeest plaats vonden.

De prachtige Volvo kwam trouwens via volvoorliefde.nl 😉

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *