Huwelijksfotograaf in Dendermonde

Elien & Maxim hebben we leren kennen in Turkije, pakweg 7 jaar geleden. De herinneringen aan deze reis doen nog steeds een glimlach op mijn gezicht verschijnen. Dankzij Facebook hielden we contact en zagen ze dus ook regelmatig een blogberichtje als trouwfotograaf van mij verschijnen πŸ˜‰ Alles in kannen en kruiken dus om hun huwelijk vast te leggen!

We hadden als opwarmertje al een verlovingsshoot gedaan in de Munsterbar te Waasmunster, volledig in Charleston stijl. Kleine tip: ga hier zeker eens een cocktail drinken, want ze zijn onweerstaanbaar goed!!!

De foto’s van de shoot werden gebruikt voor de huwelijksuitnodiging en levensgrote canvassen in de feestzaal (Hangar43). Heel leuk gevoel trouwens, om je werk zo groot te zien hangen πŸ™‚

Als huwelijksfotograaf kom je steeds op nieuwe plekken. Dit keer was het in de Abdij van Dendermonde en de Mechelse poort, waar we toch maar netjes 14(!) mensen in 1 oldtimer kregen. Het chassis was trouwens nog heel na deze gebeurtenis πŸ˜‰

Elien & Maxim, ik hoop dat we elkaar nog eens tegenkomen. Zij het niet op reis, dan zeker voor een andere leuke gebeurtenis!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *